به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ دوم پاسدار علی رزمجو، بعدازظهر چهارشنبه در اجلاسیه ۲۲ شهید زن ایثارگر استان بوشهر اظهار داشت: حضور زنان استان بوشهر در جبهههای دفاع مقدس و در پشت جبهههای جنگ و حمایتهای مختلف در دفاع از تمامیت ارضی جمهوری اسلامی قابلاغماض نیست.
وی تصریح کرد: بخشی از هویت استان بوشهر در زمینه مبارزه با استکبار در دوران معاصر و به خصوص دوران دفاع از انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس به مبارزات زنان این استان اختصاص دارد.
رزمجو با اعلام اینکه مادران شهدای زن استان بوشهر ویژگیهای خود را از مکتب حضرت زهرا (س) به ارث بردهاند، عنوان کرد: یکی از ثمرات جهاد در راه خدا، شهادت و جانفشانی است که زنان شهید استان بوشهر نیز پیرو حضرت زهرا (س) جان خود را در طبق اخلاص برای ماندگاری این انقلاب و نظام کردند.
وی افزود: حماسههای شهدای زن استان بوشهر در عرصههای مختلف نهتنها در دوران مختلف بلکه حتی در قبل از انقلاب نیز دیده میشود که چیزی جز رضایت پروردگار عالم نبوده و خواسته آنها دفاع از حق، حقیقت، پاکدامنی، عزت و شرف اسلامی در ابعاد مختلف بوده است.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر تصریح کرد: بانوان مسلمان و مبارز استان بوشهر در طی دوران دفاع مقدس، کانون گرم خانوادهها را برای امر دفاع با یک صلابت فکری کامل، مهیا کرده و در کمک به پشتیبانی از جنگ از هیچ تلاشی فروگذار نبودند.
رزمجو ادامه داد: بخشی از حضور بانوان مبارز استان بوشهر در دوران دفاع مقدس در هشت سال عشق و ایثار در دوران دفاع مقدس، چه در بخشهای پشتیبانی و چه در بیمارستانهای صحرایی و امورات درمانی، شوق و شرف و حماسهای خلق کرده که نیاز است به خوبی ترسیم و در قالبهای مختلف به نسل کنونی و آینده روایت شود.
وی ادامه داد: این افراد مادران زینب واری بودند که فرزندان خویش را با میل و رغبت و علاقه به مکتب زهرا (س) و زیر کلامالله مجید بدرقه میکردند.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) با اشاره به نقش بانوان استان بوشهر در تأمین امنیت و تربیت فرزندان خویش در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: پس از دوران دفاع مقدس نیز شاهد صبر و ایثار بانوان در زمینه مراقبت از جانبازان بالای ۵۰ درصد هستیم که این صبر و تحمل به تأسی از صبر حضرت زینب (س) بوده است.
نظر شما